Cataloage:

 

Klim, stiinta aventurii.

Stiinta aventurii este acolo unde conceptia intalneste pasiunea, unde testele de laborator si tableta de desenat intalnesc cauciucuri uzate si harti indoite. Am iinceput cu cunostintele noastre despre cum sa facem produsele durabile, impermeabile si atractive. Apoi am transpirat in ele ca sa invatam cum sa le ventilam, am tremurat in ele pana am inteles cum sa facem croiala la gat si am stat in ploaie ca sa facem mansetele sa functioneze perfect.

Apoi le-am murdarit, doar pentru distractie.

Gama de produse de la Klim reflecta atat pasiune cat si precizie, atat incitare cat si atentie pentru detalii, atat Aventura cat si stiinta. Acestea sunt echipamente pentru rider-I adevarati. Echipamentul tau nu ar trebui niciodata sa te retina de la Aventura pe care o cauti. Ale noastre iti vor inspira incredere ca sa-ti continui Aventura.

Click pe butonul de DOWNLOAD pentru KLIM SnowCatalog 2014-2015

 

Peste 100 de ani de istorie...IXS

Ce a inceput in 1906 cu un magazin de reparatii biciclete si motociclete, s-a transformat pana astazi intr-o multicompanie cu sapte brand-uri. Un pas decisive in dezvoltarea grupului a fost facut in 1968, cand Hostettler GmbH a fost numit Importator General al motocicletelor Yamaha pentru Elvetia. Hostettler Autotechnik a fost fondat in 1972, fiind urmat de Intercycle in 1979. Brandul IXS Motorcycle Fashion a fost introdus in 1979, in timp ce Hostettler Motoren ag. a fost deschis in 1987. Mai apoi, in 1991 se va infiinta Hostettler gmbh in Germania, urmata de firma Cosmosport in 1998 si IXS Sport Divizion in 2001.

In ultimii 30 de ani IXS Motorcycle Fashion a produs si dezvoltat echipamente moto de inalta calitate si accesorii practice pt motociclistii cu pretentii. Cursa constanta pentru perfectiune, inalta functionalitate si calitate de prima clasa creza produse fara rivali al inimitabilului design elvetian, an dupa an.

LEATT® IS A SIGN OF COMMITMENT, PASSION AND DEDICATION. IT SHOWS THE WORLD THAT YOU’RE SERIOUS ABOUT YOUR SPORT AND, WHEN IT COMES TO SAFETY, YOU DON’T ACCEPT HALF-MEASURES. IT’S A BADGE OF HONOUR. A CHOICE.

Years of the same commitment, passion and dedication went into the development of the revolutionary Leatt-Brace® and continues with every new product being developed at Leatt®. Backed by scientific research and the collaboration with highly esteemed players in the safety field, all our products benefit from these continuous efforts by Dr. Leatt and his team of designers and biomedical engineers at the Leatt® Lab in Cape Town, South Africa, home of Leatt®’s research & development.

It is our badge of honour. Our choice.

 

Cataloage:

Klim, Technical Riding Gear

De mai bine de 10 ani Klim este in frunte creand cele mai tehnice echipamente, nu numai pentru aceia care vor sa mearga cu motocicleta, dar si pentru cei care depind de echipamentul lor pentru a avea o Aventura confortabila. Utilizand o formula care include ultimile tehnologii, prin a intelege ceea ce rider-ii chiar au nevoie si stiind cum este posibil sa creezi echipamente de calitate la cele mai inalte standarde, este ceea ce Klim a reusit in producerea echipamentelor moto si ceea ce este cautat de cei mai experimentati si pretentiosi rideri.

Click pe butonul de DOWNLOAD pentru KLIM MotoCatalog Touring/Adventure 2015